Forretnings­område med byggemiljø i sentrum

Meta er din partner i himling og fasadeløsninger

Meta tilbyr et bredt spekter av himlings og fasadeprodukter i metall. Dette har vi holdt på med i snart 40 år. Vi har gjennom disse årene utviklet en rekke egne himlingsløsninger, og etter hvert også produkter for fasader. Hoveddelen av våre prosjekter er til næringsbygg og offentlige bygg, samt himlinger til marinesektoren.

Materialene i våre produkter er i hovedsak stål og aluminium. Disse kjennetegnes av at overflatene er lette å holde rene, produktene har lang levetid, er i kategorien ikke brennbare, og materialene har en høy gjenvinningsgrad.

Vi har bygd oss særegen kompetanse på å utvikle og skreddersy løsninger for våre kunder, og vi har en moderne og fleksibel maskinpark betjent av svært kompetente medarbeidere. Kombinasjonen av dette gjør at vi kan tilby unike løsninger, produsert effektivt med høy kvalitet, og med høy leveringspresisjon.

Våre leveranser er i hovedsak prosjektbasert. Hvert prosjekt er unikt, og har sine egne løsninger. I samarbeid med arkitekt, kunde og entreprenør finner vi løsninger som er optimalisert for de forskjellige prosjektene. Vi søker alltid å være en pålitelig leverandør som bidrar til å realisere våre kunders prosjekter.